Telephelyfejlesztés

Lezárultak a „Telephelyfejlesztés a BAJÉR Építőipari és Szolgáltató Kft.-nél” című projekt kivitelezési munkálatai
Infrastruktúra bővítés valósult meg a BAJÉR Kft.-nél uniós támogatásból „Telephelyfejlesztés a BAJÉR Építőipari és Szolgáltató Kft.-nél” címmel.

A BAJÉR Építőipari és Szolgáltató Kft. 60 millió forint uniós vissza nem térítendő támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” elnevezésű Közép-Magyarországi Operatív Program, KMOP-1.5.3/CB-13 pályázati kiíráson. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.


Az aktuális beruházás célja, hogy a BAJÉR Kft. jelenlegi telephelyének infrastruktúráját bővítse egy új üzemcsarnok és a hozzá tartozó kiszolgáló fejépület építésével. Az üzemcsarnok teret biztosít az elmúlt években fokozódó vevői megrendelések következtében megnövekedett géppark-állomány szervízigényének kielégítésére. A korszerű szervízháttér kialakítása következtében az eddig kiszervezett feladatok saját kivitelezésű lefolytatása lehetséges. Az üzemi csarnok délnyugati hosszoldalához csatlakozik a kétszintes fejépület, melynek földszintjén gépészeti és elektromos üzemi helységek, valamint öltözőblokk található, az első emeletén pedig irodák helyezkednek el. A fejépületben kialakított irodák teret biztosítanak a kivitelezési munkák pályáztatásának, előkészítésének, munkagépek-szállító eszközök logisztikai feladatainak elvégzéséhez.
A vállalat a fejlesztésbe 8%-ot meghaladó mértékben megújuló energiát hasznosító technológiát alkalmazott. Beépítésre került egy szolár hálózati melegvizes rendszer 300 literes űrtartalommal, valamint egy 20 kWp-os hálózatba tápláló napelemes rendszer. Jelen támogatás teret biztosít a vállalat versenyképességének megőrzésére, fokozására, és közvetve a térség versenyképességének javulását eredményezi.
A projekt kezdetén meghatározott célok teljesültek, az épület kivitelezési munkálatai befejeződtek. Az üzemcsarnok és a hozzá kapcsolódó fejépület átadása megtörtént.

Támogatás mértéke: 39,71 %
A projekt tényleges befejezésének dátuma: 2014.12.17

Közreműködő szervezet: http://proregio.hu/

Utolsó módosítás: 2018. 06. 13. 15:28

Egyedi látogatók száma:
Egyedi látogatók száma